Kamers

Leiehuys beschikt over 2 afzonderlijke gastenkamers. Beide kamers zijn hedendaags ingericht doch verschillend van elkaar.┬á ‘June’ heeft een jonge en frisse uitstraling terwijl ‘November’ zich onderscheidt door zijn strakke doch warme look.

Zowel ‘June’ (toon foto's) als ‘November’ (toon foto's) bestaan uit een open leefruimte met ingerichte keuken. De keuken is uitgerust met een microgolfoven, een ijskast, een vaatwasser en een Espresso-automaat. Airconditioning is voorzien in June. Er is een aparte slaapkamer met dubbel bed. De badkamer grenst aan de slaapkamer en beschikt over een douche en lavabo ook een haardroger is voorzien en apart toilet. Om het comfort compleet te maken is er tv en draadloos internet gratis beschikbaar.

Extra!
Aan de oever van de Leie is er een verborgen zomertuin waar men op mooie dagen rustig kan ontbijten of gewoon heerlijk tot rust kan komen. Een Tuinset staat ter uwer beschikking. Er kan voor ontbijt gezorgd worden aan de deur. Voor een avond- of middagmaal kan je terecht bij tal van toffe adressen in het centrum van Deinze.  (niet inbegrepen in de prijs) 
We vatten alle nuttige adressen graag samen in een compacte brochure die zich ook in de gastenkamers bevindt.

Prijzen:

  • 75 euro/nacht
  • 140 euro/weekend (2 nachten)
  • 475 euro/week (7 nachten)
  • Langere termijn op aanvraag
  • Gratis voor kinderen onder 2 jaar, kinderbedje op aanvraag.
  • Gratis parking

Prijzen zijn per gastenkamer (max. 2 personen).
Betaling niet mogelijk via bancontact of visa.
Inbegrepen in de prijs; bed- en badlinnen, tv, internet, onderhoud en alle nutsvoorzieningen.
Om hygi├źnische - en veiligheidsreden zijn er geen huisdieren toegelaten en is er een rookverbod.

 

 

 

 

 
ee website templates.